Stichting Caviaopvang

't Kuufke 

Gastenboek

29 berichten op 3 pagina's
Wilma en Kees Korvers
17-09-16 13:28:20
Hallo caviaopvangteam,

we zijn vanochtend bij jullie komen kijken omdat we zelf graag cavia's willen. Was erg leuk om er even eentje vast te houden (dora). We gaan ons nu goed voorbereiden op het houden van cavia's. We hebben al ervaring met onze 3 degoe's maar willen er graag dieren bij.

Groeten Wilma en Kees
Christie Van Es
09-07-16 16:01:00
Hallo Tamara en je Team,

Dinsdag 7 juli Sven(nu Magic) en Mia (nu Miss Muffin) bij jullie opgehaald.
Het gaat hartstikke goed met ze, zijn zulke lieferds!
Magic en Miss Muffin zijn al goed ingeburgerd bij mij thuis.
Fijn dat ik bij jullie deze twee kon adopteren, en ik hoop voor Hanno dat hij ook gauw een fijn thuis vindt.

Veel groetjes,
Christie
Diana, Jacqueline en Julliette Knoops
28-06-16 14:00:30
Afgelopen zaterdag zijn we met al onze dames naar Limbricht gereden om bij Rafiq op bezoek te gaan en te kijken of de koppeling lukt.
En ja hoor, Rafiq (tegenwoordig genaamd Olaf) is bij ons thuis.
Eén dame Plofje van ons doet nog steeds wat moeilijke en we hopen dan ook dat ook dat helemaal goed gaat komen. ik zal jullie op de hoogte houden. Groetjes van ons, Olaf en zijn dames
Diana, Jacqueline en Julliette Knoops
23-06-16 03:06:11
Feest, Feest, Feest, vandaag al! En dan hebben ze bij 't Kuufke vandaag alleen nog maar Rafiq voor ons gereserveerd.
We hebben 3 setjes dames en willen ze graag alle 6 bij elkaar hebben als een groep en dat kan met een gecastreerd beertje erbij. We gaan zsm naar de opvang om te kijken of het koppelen lukt.
Ik voelde me vandaag extra trots omdat er bij een cavia uit de opvang staat gereserveerd voor Diana Knoops. Het voelt nu al supergoed. Mijn dochters kregen vandaag van hun vriendinnen te horen dat het een geweldig iets is om te doen en zo voelt het ook. En mede hoe het contact met Tamara via de mail is, voelt het echt SUPER.
Tot gauw Rafiq, alle vriendjes, vriendinnetjes en vrijwilligers
Francesca Klein
02-05-16 14:27:42
Hallo allemaal, vorige week zijn wij samen met Gizmo op bezoek geweest zodat Gizmo een nieuw vrouwtje kon uitzoeken. We gingen naar huis met maar liefst 2 dames! Wilde even doorgeven dat het super goed gaat met z'n drietjes, Ella (was Cruella) en Alida (was Diva) hebben het helemaal naar hun zin en Gizmo is erg blij met ze! Top wat jullie allemaal doen en complimenten voor alle vrijwilligers. Bedankt.
Andrea Weijmans
13-02-16 19:18:15
Vanochtend Serge gekozen voor ons klein baby cavia vrouwtje Olivia. Inmiddels heet hij Rik. Ze kunnen het prima met elkaar vinden en liggen lekker tegen elkaar aan. Fantastisch om te zien hoe alles reilt en zeilt bij jullie!
Groetjes
Anke Haegmans
16-01-16 15:07:04
Hallo,
jammer dat ik mijn beertje geen nieuw vriendje kan geven, van bij jullie. Helaas is hij sinds gister alleen. Zijn vriendje is gestorven. Mooi wat jullie doen!
Groetjes Anke
Irene van Riet
02-01-16 14:32:31
Hallo vanmorgen hebben we Schumi ( inmiddels Frummel) opgehaald om ons Bruintje weer een maatje te geven. We willen even doorgeven dat ze t prima vinden samen. Ze liggen al tegen elkaar aan in het tunneltje. We hopen op een mooie tijd met ze samen. Groetjes Irene
Noelle en robin Mertens
22-12-15 16:42:55
Hoi Tamara en de rest,

Vanmorgen zijn wij onze nieuwe gezinsleden Frits en Jools komen ophalen. De kinderen vinden de namen leuk, dus ze blijven zo heten. Frits vind het allemaal prima, heeft het hokje al goed verkend, maar Jools vind het nog erg spannend allemaal, dus is nog niet onder het tunneltje uitgekomen...
Bedankt voor de hulp!
yvette Bosch
04-11-15 11:08:09
Afgelopen zaterdag zijn wij onze nieuwe aanwinst Harrie komen halen voor onze 3 dames Flip Flop en Sammie. Het is een gezellige boel met zijn viertjes! Harrie heet inmiddels Billy en we zijn heel blij met hem. Dankjewel en veel suc6 met al het goede werk wat jullie doen
Tonen: 5  10   20

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map